HbA1c analysaattori ja tarvikkeet

Mekalasi myy Siemens Healthineersin DCA Vantage laitetta HbA1c:n määrittämiseen. Analysaattori on kvantitatiivinen vieritestianalysaattori HbA1c ja mikroalbumiini-kreatiniini suhteen määritykseen. Siemens-laitteet ovat olleet käytössä pitkään ja ovat luotettavia käyttää. Laite on helppokäyttöinen ja soveltuu hyvin vieritestianalytiikkaan. Laite on myös liitettävissä laboratoriojärjestelmiin (LIS/HIS).
Hba1c määritykseen tarvittava verimäärä on vain 1 ul. Laite muistuttaa kontrollien tekemisestä ja varmistaa näin tulosten laadun ja luotettavuuden.

Reagensseja käytetään yhdessä DCA Vantage laitteen kanssa. Reagenssit säilyvät jääkaappilämpötilassa pakkauksen päiväykseen saakka, huoneenlämmössä 3 kuukautta. Näytteenottimet säilyvät huoneenlämmössä.code: EC1.9.1

tuotepäällikkö Markus Ruutiaiselta: markus.ruutiainen@mekalasi.fi

tuotepäällikkö Mari Pynnöseltä: mari.pynnonen@mekalasi.fi

Valikoimastamme löytyy laajasti: – keskuslaskimokatetreja , – arteriakatetreja, – PICC-katetreja , – Midline-katetreja , sekä – hemodialyysikatetreja. Mikäli tarvitset lisätietoja, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tai Markku Vesalainen markku.vesalainen@mekalasi.fi.

Oma tili

Kirjautumalla näet hinnat sekä tilauksesi....

rekisteröitymislomake

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.