CLINITEK Status+ analysaattori

Tuotenumero: 10379677
Myyntierä: 1 / Kappale

Tuote vähissä

Puoliautomaattinen, helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen virtsa-analysaattori. CLINITEK Status+ -analysaattoreilla testiliuskan luku on nopeaa, tulostus automaattista ja tulokset voidaan siirtää helposti LIS/HIS-järjestelmiin. Analysaattoreissa on laaja laadunvalvontaohjelma sekä käyttäjä- ja potilastietojen syöttömahdollisuudet.

Automaattinen testiliuskan lukeminen: Ei subjektiivista tulosten tarkastelua, testiliuskan tunnistaminen sekä eräpäivän ja -numeron tallentaminen.

Automaattiset laatutarkistukset: Testiliuskan tunnistus, kosteuden tunnistus, näytteen häiriötekijöistä raportointi.

CLINITEK Status+ virtsa-analysaattorilla analysoi tulokset seuraavista Siemens Healthcare Multistix ja CLINITEK tuotteista:

Multistix 8 SG, Multistix 10 SG, Multistix 5, CLINITEK Mikroalbumin 2, CLINITEK Mikroalbumin 9, CLINITEK hCG (raskaustesti), Albustix, Uristix sekä Chek-stix Combo kontrollitestiliokset / pos + neg-

CLINITEK Status+ virtsa-analysaattorissa laadunvalvonta suoritetaan kontrolliliuoksilla, joita käytetään näytteen tavoin. Laadunvalvontatestauksen avulla varmistetaan, että reagenssiliuskat ja kasetit reagoivat oikein ja että laite tulkitsee niitä tarkasti. Laadunvalvonta auttaa myös havaitsemaan virheitä, jotka aiheutuvat käyttäjän mittaustekniikoista ja laitteen ylläpidosta.

Myyntiyksikkö: 1 kpl

Kysely

Enraf-Nonius kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.

Oma tili

Kirjautumalla näet hinnat sekä tilauksesi....

rekisteröitymislomake

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.