Easydes pintadesinfektioaine

Tuotenumero: Easydes pinta
Kategoria:

Pesevä pintadesinfektioaine
Mikrobisidisesti tehokas, käyttövalmis ja nopeavaikutteinen pesevä pintadesinfektioaine alkoholeja sietäville ei-invasiivisille lääkinnällisille laitteille.

Edut ja ominaisuudet
Laajakirjoinen
orgaanista rasitusta sietävä
tutkitusti tehokas
CE merkitty lääkinnällinen laite, luokka IIa, NB 0537
Etanolipohjainen desinfektioaineseos, joka sisältää peseviä aineosia ja kestää orgaanista rasitusta. Mikrobisidisesti laajatehoinen: Easydes tuhoaa tehokkaasti bakteerit, virukset ja fungit. Desinfektioteho saavutetaan myös näkyvästi kontaminoituneilla pinnoilla. Poistaa hyvin lian ja rasvan.

Tuotteen mikrobisidinen teho on tutkittu: EN 13727 (bakteerit), EN 13697 (bakteerit, hiivat, homeet), EN 13624 (hiivat), EN 14348 (tuberkuloosi ja mykobakteerit), EN 14476 (adeno- ja norovirus), EN 14561 (bakteerit), EN 14562 (hiivat, homeet), EN 14563 (mykobakteerit ja tuberkuloosi), EN 16615 One System Basic-pyyhkeillä sekä Easydes desinfektiopyyhkeillä.

Käyttöala:
Easydes on tehokas, käyttövalmis ja nopeavaikutteinen lääkinnällisten laitteiden ja välineiden sekä infektioiden torjunnan kannalta kriittisten pintojen pesevä pintadesinfektioaine.
Kaikille alkoholeja sietäville materiaaleille ja useimmille muovimateriaaleille myös hammashuollon osa-alueella.

Lääkinnällinen laite.. Ammattikäyttöön.

pH:
Tuotteen pH: 10

Ulkonäkö ja tuoksu:
Kirkas neste, etanolin tuoksu

Varastointi
Huoneenlämmössä 3 v.

Käyttöohje:
Tuote on käyttövalmis liuos. Kostuta pinnan pyyhinnässä käytettävä taitos tai pyyhe desinfektioaineella. Huomioi riittävä kosteus. Pyyhi desinfioitava laite/alue huolellisesti. Odota, että alkoholi on haihtunut pinnalta ennen laitteen seuraavaa käyttöönottoa.

One System Basic pyyhkeiden käyttöaika Easydes desinfektioaineen kanssa on 28 vrk.

Ympäristö ja turvallisuus:
Easydes pesevään pintadesinfektioaineeseen liittyvistä mahdollisista vakavista vaaratilanteista tulee ilmoittaa valmistajalle asiakaspalvelu@kiilto.com ja lääkinnällisistä laitteista vastaavalle viranomaiselle (Suomessa Fimea).

Biosidiasetus: PT 2, PT 4.
Käytä biosidituotteita turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. Tutustu käyttöturvallisuustiedotteeseen.

Lue käyttö- ja suojausohjeet käyttöturvallisuustiedotteesta. CLP –lainsäändännön mukaan tuotetta ei luokitella ympäristölle vaaralliseksi. Biologinen hajoavuus > 80 %.

Huomioitavaa:
Noudata laitevalmistajien puhdistus- ja desinfiointiohjeita.

Clostridium difficile epidemioissa suosittelemme käytettäväksi Klorilli tai Erisan Oxy+ desinfektioainetta, sillä alkoholipohjaiset tuotteet eivät tuhoa bakteeri-itiöitä.

Pintoja ei yleensä tarvitse esipestä eikä huuhdella. Mikäli desinfioidun pinnan on oltava ehdottoman jäämävapaa, voidaan pinta huuhdella tai pyyhkiä veteen kostutetulla taitoksella desinfioinnin jälkeen.

Koostumustiedot:
Tehoaine, Vaikutus
Etanolia (60 p-%),biosidi
Tertiäärinen butanoli (< 2 %), denaturointiaine
Kvaternäärinen ammoniumkloridi (< 0,5 %), biosidi, puhdistusteho
Alkyyliamiinia (< 0,5 %), biosidi

Myyntierä 1 ( 500ml ja 5l)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.