Kylpypyyhe 70 x 140 cm t.harmaa

Tuotenumero: 2332842 
Kategoria:
Myyntierä: 1 / Kappale

Varastossa

Kylpypyyhe 70 x 140 cm t.harmaa.

Se tunne, kun seisot lämpimän suihkun alla tai nautit rentouttavasta kylvystä. Ehkä hemmottelet itseäsi poikkeuksellisen pitkällä kylvyllä. Tämän jälkeen haluaisit vain kääriytyä pehmeään ja puhtaaseen pyyhkeeseen. Raikkaan olon voi kuitenkin pilata tunkkainen, hiekkapaperintuntuinen pyyhe, joka kerää helposti bakteereita.

Tiedätkö, miten usein pyyhe tulisi pestä, ja millä keinoin voit estää pyyhkeitä pilaantumasta? On olemassa useita keinoja, joilla saat pyyhkeistäsi raikkaat ja pehmeät – ota vinkit talteen lukemalla eteenpäin.

KUINKA USEIN PYYHKEET TULEE PESTÄ?

Pyyhettä ei tarvitse pestä jokaisen käyttökerran jälkeen. Nyrkkisääntönä voidaan pitää 3-5 käyttökertaa. Jos tämä tuntuu liialliselta, edesautat pyyhkeen raikkaana pysymistä antamalla sen kuivua ilmavasti.

Pyyhkeitä pestessä saattaa tehdä mieli käyttää suosituksia enemmän pesuainetta raikkaamman lopputuloksen toivossa. Pyyhkeet eivät kuitenkaan tule sitä puhtaammaksi, mitä enemmän pesuainetta laitat, päinvastoin. Pyyhkeet ovat imukykyisiä ja ne imevät myös ylimääräisen pesuaineen. Tällöin lopputuloksena voi olla jopa otollisempi kasvualusta bakteereille. Noudata suositeltua ohjetta ja pese pyyhkeet riittävän kuumassa lämpötilassa – mieluiten 60 asteessa, jolloin suurin osa bakteereista kuolee.

MITEN PITÄÄ PYYHKEET PEHMEINÄ?

Halutessasi pehmeän pyyhkeen, kannattaa märkä pyyhe ravistaa ennen sen kuivumaan laittoa. Pyyhkeiden, kuten muidenkaan pyykkien, ei pidä antaa seistä pesukoneessa pesun jälkeen. Siirrä pyyhkeet pesukoneesta välittömästi pesun loputtua kuivausrumpuun tai ripusta ne kuivumaan ilmavasti tilavaan paikkaan. Käyttämällä kuivuriin laitettavia kuivauspalloja, saat pyyhkeistä entistäkin kuohkeammat ja samalla lyhennät kuivausaikaa.

MITEN PELASTAA HAISEVAT PYYHKEET?

Jos sinulla on epämiellyttävän tuoksuisia pyyhkeitä, kannattaa kokeilla muutamaa kikkaa. Laita haisevat pyyhkeet pesukoneeseen, lisää 1-2 dl etikkaa ja pese kuumimmalla mahdollisella ohjelmalla. Jätä pyyhkeet koneeseen ja pese uusi kierros niin, että lisäät normaalin määrän pesuainetta. Muista siirtää heti pesun jälkeen pyyhkeet kuivausrumpuun tai kuivaustelineelle kuivumaan ilmavasti.

Toinen vaihtoehto on laittaa ensimmäiselle pesukierrokselle n. 0,5 dl ruokasoodaa ja toiselle kierrokselle pari desiä etikkaa. Jos tämäkään ei auta, kokeile liottaa pyyhkeitä vadissa kuumassa vedessä pesuaineen kanssa vähintään vuorokausi ennen kuin laitat ne kuivumaan. Mikäli mikään näistä ei tehoa, taidat tosiaan tarvita uudet pyyhkeet.
Materiaali: 100% puuvilla
Paino/m²:500 g/m²
Mitat: 70x140 cm
Pesu: 60°C
Valkaisu: Älä valkaise
Rumpukuivaus: Rumpukuivaus sallittu, normaali
Lämpötila (max.80ºC)
Silitys: Voidaan silittää, normaalilla lämmöllä (max. 150 ºC)
Kuivapesu: Älä kuivapese
Ohjeet: Pese ennen käyttöä, Pestävä samanväristen kanssa, pestävä erikseen ensimmäiset kerrat
Kutistuminen: 3-5 %
Ympäristö- ja terveyssertifikaatti: OEKO-TEX 100
Väri: Useita värejä
Värjäystapa: Reaktiivinen värjäys

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.