[ubermenu config_id="main" theme_location="menu-1"]
[ubermenu config_id="main" theme_location="menu-1"]

Addoz ja Mekalasi Oy ovat sopineet yhteistyöstä

Mekalasi Oy lääkekellojen jälleenmyyjäksi

Addoz ja Mekalasi ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Mekalasi on aloittanut Addozin valmistamien tuotteiden myynnin ja markkinoinnin. Yhteistyö mahdollistaa tuotteiden tunnettuuden lisäämisen ja saatavuuden parantamisen eri kohderyhmille eli terveydenhuollon ammattilaisille, laitoksille, kotihoito-organisaatioille sekä kuluttajille.

Addoz lääkekello on apuväline lääkkeenoton muistamisessa ja lääkehoitoon sitoutumisessa. Lisäksi Lääkekello estää lääkkeiden virhekäyttötilanteita tehokkaasti ja COVID-19 kaltaisissa epidemiatilanteissa laite antaa lisäturvaa riskiryhmien lääkkeiden annostelemiseen kodeissa ja laitoksissa. Lääkekello motivoi potilasta oikea-aikaiseen ja säännölliseen lääkkeenottoon ja on turvallinen väline lääkkeiden jakoon. Sillä voidaan suorittaa laadukasta lääkehuoltoa ja tukea kotona asumisen edellytyksiä lääkehuollon osalta.

Addoz on suomalainen terveysteknologiayritys, jonka tavoitteena on tehostaa lääkkeiden jakelua ja tehoa. Addoz auttaa yksityisiä henkilöitä, perheitä ja terveydenhuollon organisaatioita kehittämällä, valmistamalla ja myymällä tuotteita, jotka auttavat päivittäisen lääkityksen hoitamisessa. Vuonna 1952 perustettu Mekalasi Oy on terveydenhuoltoalan tarvikkeiden myynti- ja markkinointiyritys, joka on täysin kotimaisessa omistuksessa. Omistajamme on perheyritys SAXO Oy. SAXO-konserni työllistää yhteensä 260 henkilöä. Liikevaihto vuonna 2019 oli yhteensä n.40 miljoonaa euroa. Mekalasin talous on vankalla pohjalla ja yritys on saanut puolueettomalta luottoluokittajalta jo yli 10 vuoden ajan parhaan mahdollisen arvioinnin (Suomen Asiakastieto Oy). Yrityksenä olemme saaneet asiakkailtamme erityistä kiitosta joustavuudesta sekä nopeasta ja ystävällisestä palvelustamme. Tavoitteenamme onkin olla asiakkaillemme kokonaistaloudellisesti kannattava ja turvallinen yhteistyökumppani.

Jaa tämä artikkeli

Samankaltaisia uutisia

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.