Säteilysuojelu

Laadukkaat Protech Medicalin sädesuojalasit. Valikoimista löytyy istuva malli jokaiselle kasvolle. Sädesuojalasit on saatavilla myös omilla voimakkuuksilla. Emerson & Co valmistaa laadukkaat sädesuojakäsintee. Steriilejä sädesuojakäsineitä on saatavilla kahta eri mallia: lyijyllistä latex-käsinettä (X-guard) sekä lyijytöntä ja lateksitonta polyisopreeni-wolframi-käsinettä (Freeguard). Sädesuojakäsineitä on saatavilla myös eri paksuisia asiakkaan tarpeiden mukaan.

tuotepäällikkö Tuomas Lampiselta: tuomas.lampinen@mekalasi.fi

Valikoimastamme löytyy laajasti: – keskuslaskimokatetreja , – arteriakatetreja, – PICC-katetreja , – Midline-katetreja , sekä – hemodialyysikatetreja. Mikäli tarvitset lisätietoja, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tai Markku Vesalainen markku.vesalainen@mekalasi.fi.


Deprecated: Funktiota _register_controls on kehotettu välttämään versiosta 3.1.0 asti! Käytä sen sijaan funktiota Elementor\Controls_Stack::register_controls(). in /www/mekalasi-dev/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379
Category

Kysely

Enraf-Nonius kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.

Oma tili

Kirjautumalla näet hinnat sekä tilauksesi....

rekisteröitymislomake

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.