Haavanlevittimet ja haavahaat

Lone Star haavanlevittimet sekä Lone Star elastiset haavahaat sisältävät lukuisia vaihtoehtoja eri muotoisista haavanlevittäjistä sekä 18 erikokoista elastista haavahakaa. Haavanlevittäjän ja haavahaan avulla on mahdollista saada parempi näkyvyys ja saavutettavuus leikattavalle alueelle. Haavanlevittäjiä on eri muotojen lisäksi monikäyttöisiä (alumiini) sekä steriilejä kertakäyttöisiä (Noryl). Haavahaka on helppo ja nopea kiinnittää haavanlevittäjään. Lone Star tuotteet ovat erinomaisia useilla eri erikoisaloilla, kuten gynekologia, urologia, plastiikkakirurgia, kolorektal, KNK jne.

tuotepäällikkö Tuomas Lampiselta: tuomas.lampinen@mekalasi.fi

Valikoimastamme löytyy laajasti: – keskuslaskimokatetreja , – arteriakatetreja, – PICC-katetreja , – Midline-katetreja , sekä – hemodialyysikatetreja. Mikäli tarvitset lisätietoja, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tai Markku Vesalainen markku.vesalainen@mekalasi.fi.


Deprecated: Funktiota _register_controls on kehotettu välttämään versiosta 3.1.0 asti! Käytä sen sijaan funktiota Elementor\Controls_Stack::register_controls(). in /www/mekalasi-dev/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379
Category

Kysely

Enraf-Nonius kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.

Oma tili

Kirjautumalla näet hinnat sekä tilauksesi....

rekisteröitymislomake

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.