Putkiposti linjansiirtotekniikka

Putkipostijärjestelmät, jotka koostuvat useasta itsenäisestä linjasta, mutta joissa linjoista toiseen tulee pystyä lähettämään kapseleita, varustetaan linjansiirtimellä. Vielä 10 vuotta sitten isojen putkipostijärjestelmien linjansiirtimet veivät valtavasti tilaa, mutta uuden sukupolven Sumetzberger -revolverilinjansiirrin mahtuu erittäin pieneen tilaan, jolloin rakennusten kallis tilainfrastruktuuri voidaan suunnitella muuhun käyttöön. Linjansiirrin voidaan rakentaa esimerkiksi tilojen pohjakerrosten huoltotiloihin, jolloin sen toiminta ei häiritse muuta toimintaa.

Uuden sukupolven Sumetzberger -revolverilinjansiirrin on myös huomattavasti nopeampi verrattuna entisiin linjansiirrinratkaisuihin ja sen avulla voidaan priorisoida kaikkein kriittisimmät lähetykset kaiken muun liikenteen edelle. Mallistostamme löytyy max. 10 ja max. 14 linjan teholinjansiirrin, joita voidaan tarvittaessa kytkeä rinnan erittäin suurten järjestelmien ollessa kyseessä.

Linjansiirtimiä voidaan myös rakentaa palvelemaan esimerkiksi eri rakennuksia tai alueita. Tällöin eri linjansiirtimien välinen liikenne voidaan ratkaista usean kapselin yhtäaikaisen kulun mahdollistavilla moniajolinjoilla.

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.