Kuljetuslaukut ja lisätarvikkeet

Kuljetuslaukut näytteiden, lääkkeiden, verituotteiden ja muiden herkkien lääkinnällisten tuotteiden kuljetukseen sekä liikkuvan terveydenhoitoammattilaisen tarvikkeiden kantamiseen. Valikoimassamme tehokkaasti lämpöä eristävät solumuovilaukut, materiaaleina erittäin kestävä EPP tai kevyt EPS, biologisten näytteiden kuljetukseen hyväksytyt (mm. ADR/RID ja IATA) nestetiiviit kuljetusastiat ja niiden kuljetukseen soveltuvat, myös lämpöeristetyt, kestävät kangaslaukut.

tuotepäällikkö Tuomas Lampiselta: tuomas.lampinen@mekalasi.fi

Valikoimastamme löytyy laajasti: – keskuslaskimokatetreja , – arteriakatetreja, – PICC-katetreja , – Midline-katetreja , sekä – hemodialyysikatetreja. Mikäli tarvitset lisätietoja, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tai Markku Vesalainen markku.vesalainen@mekalasi.fi.


Deprecated: Funktiota _register_controls on kehotettu välttämään versiosta 3.1.0 asti! Käytä sen sijaan funktiota Elementor\Controls_Stack::register_controls(). in /www/mekalasi-dev/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379
Category

Kysely

Enraf-Nonius kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.

Oma tili

Kirjautumalla näet hinnat sekä tilauksesi....

rekisteröitymislomake

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.