Kohtumanipulaattorit

RUMI II kohtumanipulaattori tuo parempaa näkyvyyttä ja turvallisuutta lantion alueen kirurgiaan. RUMI II on monikäyttöinen kohtumanipulaattori, jonka kanssa käytetään kertakäyttöistä Koh-Efficient portiokuppia sekä kertakäyttöistä kärkeä, joka kiinnitetään kohtumanipulaattorin kärkeen. Portiokupin sekä kärjen koko valitaan potilaan anatomian mukaan. Portiokuppeja on 4 eri kokoa ja kohtumanipulaattorin kärkiä on 6 eri kokoa. Portiokupin koko valitaan portion ympärysmitan mukaan, joka voidaan helposti mitata monikäyttöisen KC-Sizer:n avulla. Kohtumanipulaattorin avulla kohtua on mahdollista liikuttaa 140 astetta. RUMI II on saatavilla myös eri kokoisia kertakäyttöisiä sakrokolpopeksi kärkiä, jotka helpottavat laskeumaleikkauksia. RUMI II on helppo liittää myös ALLY UPS laitteistoon.

tuotepäällikkö Tuomas Lampiselta: tuomas.lampinen@mekalasi.fi

Valikoimastamme löytyy laajasti: – keskuslaskimokatetreja , – arteriakatetreja, – PICC-katetreja , – Midline-katetreja , sekä – hemodialyysikatetreja. Mikäli tarvitset lisätietoja, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tai Markku Vesalainen markku.vesalainen@mekalasi.fi.


Deprecated: Funktiota _register_controls on kehotettu välttämään versiosta 3.1.0 asti! Käytä sen sijaan funktiota Elementor\Controls_Stack::register_controls(). in /www/mekalasi-dev/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379
Category

Kysely

Enraf-Nonius kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.

Oma tili

Kirjautumalla näet hinnat sekä tilauksesi....

rekisteröitymislomake

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.