Kohtumanipulaattorit

RUMI II kohtumanipulaattori tuo parempaa näkyvyyttä ja turvallisuutta lantion alueen kirurgiaan. RUMI II on monikäyttöinen kohtumanipulaattori, jonka kanssa käytetään kertakäyttöistä Koh-Efficient portiokuppia sekä kertakäyttöistä kärkeä, joka kiinnitetään kohtumanipulaattorin kärkeen. Portiokupin sekä kärjen koko valitaan potilaan anatomian mukaan. Portiokuppeja on 4 eri kokoa ja kohtumanipulaattorin kärkiä on 6 eri kokoa. Portiokupin koko valitaan portion ympärysmitan mukaan, joka voidaan helposti mitata monikäyttöisen KC-Sizer:n avulla. Kohtumanipulaattorin avulla kohtua on mahdollista liikuttaa 140 astetta. RUMI II on saatavilla myös eri kokoisia kertakäyttöisiä sakrokolpopeksi kärkiä, jotka helpottavat laskeumaleikkauksia. RUMI II on helppo liittää myös ALLY UPS laitteistoon.code: EC3.5.7

tuotepäällikkö Markus Ruutiaiselta: markus.ruutiainen@mekalasi.fi

tuotepäällikkö Mari Pynnöseltä: mari.pynnonen@mekalasi.fi

Valikoimastamme löytyy laajasti: – keskuslaskimokatetreja , – arteriakatetreja, – PICC-katetreja , – Midline-katetreja , sekä – hemodialyysikatetreja. Mikäli tarvitset lisätietoja, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tai Markku Vesalainen markku.vesalainen@mekalasi.fi.

Oma tili

Kirjautumalla näet hinnat sekä tilauksesi....

rekisteröitymislomake

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.