Virtsanäytteenotto

Virtsanäyte tarvitaan useimmiten bakteerien osoittamista tai virtsan mikroskooppitutkimusta varten. Tähän tarkoitukseen Mekalasi tarjoaa kattavan valikoiman virtsanäytepurkkeja ja -putkia. Tuotevalikoimaan kuuluu näytteenottopurkit adapterilla, ’viilipurkit’, siirtoadapterit ja monen kokoiset vakuumiputket.

Vuorokausivirtsanäytteessä kerätään kokonaisen vuorokauden aikana erittyvä virtsa keräysastiaan. Niitä on saatavilla useaa eri kokoa, adapterilla ja ilman.

Katso myös lämpötilatarra huumevirtsanäytteenottoon ja sinettitarrat putkien sinetöintiin.

tuotepäällikkö Tuomas Lampiselta: tuomas.lampinen@mekalasi.fi

Valikoimastamme löytyy laajasti: – keskuslaskimokatetreja , – arteriakatetreja, – PICC-katetreja , – Midline-katetreja , sekä – hemodialyysikatetreja. Mikäli tarvitset lisätietoja, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tai Markku Vesalainen markku.vesalainen@mekalasi.fi.


Deprecated: Funktiota _register_controls on kehotettu välttämään versiosta 3.1.0 asti! Käytä sen sijaan funktiota Elementor\Controls_Stack::register_controls(). in /www/mekalasi-dev/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379
Category

Kysely

Enraf-Nonius kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.

Oma tili

Kirjautumalla näet hinnat sekä tilauksesi....

rekisteröitymislomake

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.