Pipetit

Pipettivalikoimassa on elektroninen ja mekaaninen pipetti. Elektroninen ja ladattava pipetti dPette, on monikäyttöinen moottoroitu pipetti ja siinä on digitaalinen ohjaus. dPette soveltuu pipetointiin, sekoituksen ja laimennoksiin. dPette on kevyt ja helppo käyttää. Valikoimassa myös ergonominen, kevyt ja helppokäyttöinen MicroPette Plus. MicroPette Plus on autoklavoitava ja se on helppo kalibroida ja huoltaa.

tuotepäällikkö Tuomas Lampiselta: tuomas.lampinen@mekalasi.fi

Valikoimastamme löytyy laajasti: – keskuslaskimokatetreja , – arteriakatetreja, – PICC-katetreja , – Midline-katetreja , sekä – hemodialyysikatetreja. Mikäli tarvitset lisätietoja, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tai Markku Vesalainen markku.vesalainen@mekalasi.fi.


Deprecated: Funktiota _register_controls on kehotettu välttämään versiosta 3.1.0 asti! Käytä sen sijaan funktiota Elementor\Controls_Stack::register_controls(). in /www/mekalasi-dev/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379
Category

Kysely

Enraf-Nonius kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.

Oma tili

Kirjautumalla näet hinnat sekä tilauksesi....

rekisteröitymislomake

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.