Terveydenhuolto

Autamme ihmisiä saamaan parempaa terveydenhuoltoa ja voimaan paremmin. Järjestämme painehaavariskin hallintaan koulutusta sairaaloiden ja laitosten hoitohenkilöstölle kautta Suomen, myös yksilöllisesti räätälöiden. Asiantuntijamme avustavat hoitohenkilökuntaa painehaavariskien arvioinnissa sekä sopivan hoitotuotteen valinnassa.

Järjestämme koulutustilaisuuksia kompressiotuotteisiin perehdyttämiseksi. Hoitohenkilöstö koulutetaan tuki- ja hoitosukkien tuotetuntemukseen, asiakkaan yksilölliseen mittaamiseen, tuotevalintaan, apuvälineen tarpeen arviointiin ja tuotteiden tilaamiseen.

Tuotevalikoimaan kuuluu painehaavan hallintaan tarkoitettujen tuotteiden lisäksi perusterveydenhuollon tarvikkeita ja tutkimusvälineitä, sänkyjä ja kalusteita sekä henkilökohtaiseen käyttöön soveltuvia apuvälineitä ja hygieniatuotteita.

tuotepäällikkö Tuomas Lampiselta: tuomas.lampinen@mekalasi.fi

Valikoimastamme löytyy laajasti: – keskuslaskimokatetreja , – arteriakatetreja, – PICC-katetreja , – Midline-katetreja , sekä – hemodialyysikatetreja. Mikäli tarvitset lisätietoja, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tai Markku Vesalainen markku.vesalainen@mekalasi.fi.


Deprecated: Funktiota _register_controls on kehotettu välttämään versiosta 3.1.0 asti! Käytä sen sijaan funktiota Elementor\Controls_Stack::register_controls(). in /www/mekalasi-dev/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379
Category

Kysely

Enraf-Nonius kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.

Oma tili

Kirjautumalla näet hinnat sekä tilauksesi....

rekisteröitymislomake

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.