Toimenpiteen valmistelu

Kiinteiden- sekä liikuteltavien kalusteiden tai laitteiden suojaaminen steriileillä suojilla ja -peitteillä on osa toimenpide valmisteluja. Arvokkaiden kalusteiden ja laitteiden suojaaminen roiskeilta on helppoa päälle asetettavien suojien tai peitteiden avulla. Tarjoamme eri kokoisia suojia sekä eri materiaaleista valmistettuja peitteitä. Jos haluamaasi suojaa tai peitettä ei löydy, kysy tuotepäälliköiltämme apua.

tuotepäällikkö Tuomas Lampiselta: tuomas.lampinen@mekalasi.fi

Valikoimastamme löytyy laajasti: – keskuslaskimokatetreja , – arteriakatetreja, – PICC-katetreja , – Midline-katetreja , sekä – hemodialyysikatetreja. Mikäli tarvitset lisätietoja, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tai Markku Vesalainen markku.vesalainen@mekalasi.fi.


Deprecated: Funktiota _register_controls on kehotettu välttämään versiosta 3.1.0 asti! Käytä sen sijaan funktiota Elementor\Controls_Stack::register_controls(). in /www/mekalasi-dev/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379
Category

Kysely

Enraf-Nonius kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.

Oma tili

Kirjautumalla näet hinnat sekä tilauksesi....

rekisteröitymislomake

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.