Mikrobiologian näytteenotto

Tuotevalikoima koostuu bakteeri- ja näytekohtaisista nesteputkista, bakteerinäytteenotto- ja kuljetusputkista, näytteenottotikuista ja viruskuljetusputkista.

Nukkatikut valmistetaan synteettisestä nailonkuidusta. Patentoidun valmistustekniikan ja muotoilun ansiosta nukkatikulla saa runsaan ja edustavan näytteen. Nukkapää kerää itseensä kapillaarivoiman ansiosta paljon näytettä ja analysointiin vapautuu jopa 80 % näytteestä.

Yksittäinpakatut Transystem-bakteerinäytteenotto- ja kuljetusputket pakataan typpikaasulla täytettyyn VI-PAK-foliopussiin. Yksittäiset putket ovat typpikaasua sisältävässä viisikerroksisessa erikoismuovipakkauksessa. Tämä ainutlaatuinen pakkaustapa estää kuljetusalustan kuivumisen ja takaa tuotteen säilymisen viimeiseen käyttöpäivään.

tuotepäällikkö Tuomas Lampiselta: tuomas.lampinen@mekalasi.fi

Valikoimastamme löytyy laajasti: – keskuslaskimokatetreja , – arteriakatetreja, – PICC-katetreja , – Midline-katetreja , sekä – hemodialyysikatetreja. Mikäli tarvitset lisätietoja, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tai Markku Vesalainen markku.vesalainen@mekalasi.fi.


Deprecated: Funktiota _register_controls on kehotettu välttämään versiosta 3.1.0 asti! Käytä sen sijaan funktiota Elementor\Controls_Stack::register_controls(). in /www/mekalasi-dev/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379
Category

Kysely

Enraf-Nonius kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.

Oma tili

Kirjautumalla näet hinnat sekä tilauksesi....

rekisteröitymislomake

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.