Lollisponge™ sylkinäytteenottotikku putkessa

Tuotenumero: 1E063N01
Myyntierä: 30 / Pakkaus

CE-merkitty

Valmistaja: Copan

Varastossa

Sylkinäytteenottotikku kuivassa putkessa. Putken koko Ø16 x 100 mm. Vaaleanvihreä korkki. Gammasteriloitu.

Lollisponge™ on helppo ja luotettava ratkaisu sylkinäytteenottoon. Standardikokoinen Copanin putki sopii sujuvasti jatkotutkimuksiin, esimerkiksi SARS-CoV-2 testausta varten. Lollisponge™ on kätevä ratkaisu silloin kun näyte on otettava ilman koulutettua ammattilaista, tai jos nenänielunäytteenotto on syystä tai toisesta hankalaa toteuttaa. Sylkinäytteenotto on hyvä vaihtoehto esimerkiksi lapsille ja vanhuksille.

Ei-invasiivinen – helpottaa näytteenottoa erityistilanteissa. Yksi putki – Ei vaadi erillisiä sylkinäytteen keräysvälineitä. Ympäristön kontaminaatioriski vähäisempi kuin useissa muissa syljenkeräysmenetelmissä. Ei sisällä nestettä tai säilytysaineita – helppo ja riskitön kuljettaa laboratorioon. Standardoitu putkikoko – sopii sentrifugeihin ja pipetointiautomaatioihin. Sylkinäyte raakamateriaalina sopii suoraan sekoitettavaksi molekyylibiologisten reagenssien kanssa. Lollisponge™ avaa mahdollisuuden laajoihin skriinaustutkimuksiin automaatiolla.

Sylkinäyte otetaan laittamalla suuhun putken korkissa kiinni oleva vaahtokumimainen tikku. Näytteenoton jälkeen korkki tikkuineen kierretään kiinni ja toimitetaan laboratorioon sentrifugoitavaksi ja analysoitavaksi.

Myyntiyksikkö: 30 kpl
Tukkupakkaus: 10 x 30 kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.