Riskijäteastiat ja tarvikkeet

Rakenteeltaan vahvat Sharpsafe® -riskijäteastiat on suunniteltu erityisesti pistävien ja viiltävien jätteiden turvalliseen käsittelyyn. Neliskanttisen muotonsa ansiosta riskijäteastiat ovat tukevia, täyttyvät maksimaalisesti ja vievät mahdollisimman vähän pöytä- ja varastointitilaa. Läpikuultava kansi ja selkeä merkkiviiva auttavat välttämään ylitäyttöä. Sharpsafe® – riskijäteastiat kestävät autoklavoinnin. Riskijäteastioiden valmistajamme noudattaa ISO 9001, ISO 14001 sekä ISO 13485 – standardeja. Muoviset riskijäteastiat ovat UN- tyyppihyväksyttyjä kliinisen jätteen kuljetukseen (UN3291).

tuotepäällikkö Tuomas Lampiselta: tuomas.lampinen@mekalasi.fi

Valikoimastamme löytyy laajasti: – keskuslaskimokatetreja , – arteriakatetreja, – PICC-katetreja , – Midline-katetreja , sekä – hemodialyysikatetreja. Mikäli tarvitset lisätietoja, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tai Markku Vesalainen markku.vesalainen@mekalasi.fi.


Deprecated: Funktiota _register_controls on kehotettu välttämään versiosta 3.1.0 asti! Käytä sen sijaan funktiota Elementor\Controls_Stack::register_controls(). in /www/mekalasi-dev/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379
Category

Kysely

Enraf-Nonius kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.

Oma tili

Kirjautumalla näet hinnat sekä tilauksesi....

rekisteröitymislomake

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.