Mikrobiologia

Valikoimassa on steriilejä viljelysilmukoita ja -sauvoja. Viljelysilmukat on värikoodattu koon ja mallin mukaisesti helpottamaan tuotteiden tunnistamista. Valitse käyttötarkoituksen tai tottumuksesi mukaan jäykkä tai taipuisa malli.

Mekalasi toimittaa myös viljelyautomaatiolaitekokonaisuuksia. WASP®DT viljelee nestemäiset näytteet maljoille ja tekee maljahajotuksen. Se avaa korkin, siirtää näytteen maljalle, levittää näytteen ja sulkee näyteastian korkin automaattisesti. Automaatiolaitteisto on mahdollista laajentaa myös WASPLab ™ -laitekokonaisuudeksi, joka koostuu viljelyautomaatista WASP ja täysin automatisoidusta järjestelmästä, joka mahdollistaa viljeltyjen maljojen automaattisen kuljetuksen, inkuboinnin, kuvaamisen, tallentamisen ja raportoinnin.

tuotepäällikkö Tuomas Lampiselta: tuomas.lampinen@mekalasi.fi

Valikoimastamme löytyy laajasti: – keskuslaskimokatetreja , – arteriakatetreja, – PICC-katetreja , – Midline-katetreja , sekä – hemodialyysikatetreja. Mikäli tarvitset lisätietoja, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tai Markku Vesalainen markku.vesalainen@mekalasi.fi.


Deprecated: Funktiota _register_controls on kehotettu välttämään versiosta 3.1.0 asti! Käytä sen sijaan funktiota Elementor\Controls_Stack::register_controls(). in /www/mekalasi-dev/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379
Category

Kysely

Enraf-Nonius kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.

Oma tili

Kirjautumalla näet hinnat sekä tilauksesi....

rekisteröitymislomake

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.