Fysioterapia

Tarjoamme korkealuokkaisia tuotteita fysioterapiaan ja kuntoutukseen terveydenhuollon ammattilaisille. Meiltä saat laadukkaita, kestäviä ja kansainvälisesti tunnettuja tuotteita, joiden avulla loppuasiakkaiden päivittäinen elämä on helpompaa, kivuttomampaa ja toimivampaa.

Fysioterapeuteille valikoimastamme löytyvät hoitopöydät, fysikaaliset hoitolaitteet ja terapiatyöhön tarvittavat kulutustavarat. Kauttamme saat myös laitehuollon palvelut.
Yrityksessämme on vahvaa osaamista kompressiohoidon eri osa-alueilta. Tarjoamme laajan valikoiman turvotuksenhoitotuotteita kuten sidostarvikkeita, lääkinnällisiä kompressiohihoja ja -sukkia sekä paineilmahoitolaitteita.

tuotepäällikkö Tuomas Lampiselta: tuomas.lampinen@mekalasi.fi

Valikoimastamme löytyy laajasti: – keskuslaskimokatetreja , – arteriakatetreja, – PICC-katetreja , – Midline-katetreja , sekä – hemodialyysikatetreja. Mikäli tarvitset lisätietoja, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tai Markku Vesalainen markku.vesalainen@mekalasi.fi.

Osastot


Osastot

Näytetään tulokset 1–16 / 261

Kysely

Enraf-Nonius kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.

Oma tili

Kirjautumalla näet hinnat sekä tilauksesi....

rekisteröitymislomake

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.