Tensmed S82 (2-kanavainen sähköhoitolaite)

Tuotenumero: 1727901
Myyntierä: 1 / Kappale

CE-merkitty

Valmistaja: Enraf-Nonius

Tuote vähissä

TENSMED S82 on varma valinta ammattimaiseen lihasten aktivointiin ja kivunlievitykseen. Laitteella voi hoitaa kroonista kipua, tai esim. potilaita jotka toipuvat traumasta tai immobilisaatiosta. TENS-hoidot ovat turvallisia, niillä ei ole sivuvaikutuksia ja ne voivat olla hyvä vaihtoehto kipulääkitykselle. TENSMED S82 on 2-kanavainen sähköstimulaattori, jossa on selkeä LCD-näyttö. TENS-laitteeseen on saatavissa erilaisia Enraf-Noniuksen tarraelektrodeja.

Ominaisuudet:
OHJELMOITAVA – 6 vapaata muistipaikkaa, joihin voi tallentaa halutut parametrit ja luoda räätälöityjä ohjelmia
VALMIIT OHJELMAT – 59 erityistä ohjelmaa toiminnalliseen kuntoutukseen ja kivunlievitykseen
NOPEA VALIKKO – nopeuttaa navigointia
SYNCRO-STIM – lisää kahden kanavan intensiteettiä samanaikaisesti vain yhtä painiketta käyttäen
NÄYTÖN TAUSTAVALO – selkeä LCD-näyttö tekee käytöstä optimaalisen helppoa
PARISTOKÄYTTÖINEN

65 ohjelmaa:
KUNTOUTUS – Lihasten aktivointiohjelmat on pääasiassa tarkoitettu toiminnalliseen palautumiseen esimerkiksi leikkausten tai immobilisaation jälkeen. Ohjelmat sisältävät vastus medialiksen voimantuotto-ohjelman ACL-leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen, ennaltaehkäisevät ohjelmat sekä kuntoutus- ja hemiplegiaohjelmat.
KIPU – Kipuja blokkaavat erityiset TENS-pulssit, jotka stimuloivat kehoa kevyesti ja helpottavat toipumista, hyvinvointia sekä toiminnallisuuteen palautumista. Kipuohjelmat sisältävät akuutin ja kroonisen kivun, niska-, alaselkä-, kuluma-, epikondyliitti-, hermosärky- ja pehmytkudosohjelmat.
INKONTINENSSI – Erityiset ohjelmat urologisten ongelmien, kuten vaikean ja sekamuotoisen inkontinenssin hoitoon.
URHEILU – TENSMED S82 on ohjelmoitu sekä hitaiden että nopeiden lihassolujen kohdistettuun eriytyneeseen stimulointiin. Ohjelmat lämmittelyyn, maksimivoimaan, kestävyysvoimaan, räjähtävään voimaan, de-kontraktioon (rentoutus), verenkierron aktivointiin, kilpailun ja harjoittelun jälkeiseen palautumiseen.
FITNESS, KAUNEUS & HYVINVOINTI – Kehon kunto kertoo hyvinvoinnin tilasta, jota tulisi arvostaa ja siten ennaltaehkäistä sitä uhkaavilta tekijöiltä. Kehosta voi huolehtia käyttämällä kauneusohjelmia. Nämä ohjelmat sopivat mm. veren- ja nestekierron aktivoimiseen ja siten pehmentämään ja heleyttämään ihoa.
ENNALTAEHKÄISY – Ohjelmilla voi pyrkiä ehkäisemään esim. polvi-, lonkka- ja hartiakipuja sekä muita vammoja.

Mitat: 130 x 80 x 20 mm
Paino: 220 g
Myyntiyksikkö: 1 kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.