TERVEYDEN HYVÄKSI VUODESTA 1952

Vuonna 1952 perustettu Mekalasi Oy on terveydenhuoltoalan tarvikkeiden myynti- ja markkinointiyritys, joka on täysin kotimaisessa omistuksessa. Omistajamme on perheyritys SAXO Oy.

Mekalasi kuuluu Saxo-konserniin, johon kuuluvat myös Mekalasin sisaryritys Plastone Oy sekä Aina Wireless. Ydinliiketoiminnan lisäksi Saxo investoi laajasti eri alojen yrityksiin niiden eri kehitysvaiheissa.

 Saxo-konsernissa työskentelee yhteensä 260 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa.

Mekalasi on perustettu vuonna 1952 tuomaan markkinoille laadukkaita terveydenhuollon tuotteita, joten olemme palvelleet Suomen terveydenhuollon ammattilaisia jo lähes 70 vuotta. Mekalasin talous on vankalla pohjalla, ja yritys on saanut puolueettomalta luottoluokittajalta parhaan mahdollisen arvioinnin yhtäjaksoisesti jo vuodesta 2007 (Suomen Asiakastieto Oy).

Mekalasin pääkonttori sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä, logistiikkakeskus Nurmijärvellä ja lisäksi aluemyyntiedustajat koko Suomen alueella. Huoltoliiketoimintamme kattaa koko Suomen. Näin tavoitamme kaikki asiakkaamme ja pystymme palvelemaan koko asiakaskuntaa nopeasti ja tehokkaasti.

Yrityksenä olemme saaneet asiakkailtamme erityistä kiitosta joustavuudesta sekä nopeasta ja ystävällisestä palvelusta. Tavoitteenamme onkin olla asiakkaillemme arvostetuin kumppani ja kokonaistaloudellisesti kannattava ja turvallinen toimittaja.

Asiakaskuntaamme kuuluu julkisen ja yksityisen terveydenhuollon yksiköitä aina kokonaisista sairaanhoitopiireistä pieniin terveyskeskuksiin ja lääkäriasemiin sekä mm. erilaisia yhteisöjä, tutkimusyksiköitä, eläin- ja hammaslääkäriasemia, kuntoutuskeskuksia sekä fysioterapiayrityksiä.

1952

Yrjö Berg perustaa Mekalasin. Yrityksen nimi tulee alkuperäisestä toimialasta, työstää lasia mekaanisesti.

1982

Mekalasi myydään SAXO Oy:lle, joka on Bjönbergin suvun omistama holdingyhtiö. Mekalasista tulee osa SAXO-konsernia,johon kuuluu myös mm. Myllykoski Oyj.

1995

Mekalasi ostaa Nurmijärvellä sijaitsevan Plastone Oy:n. Myöhemmin kaikki konsernin muoviliiketoiminnat yhdistetään Plastoneen.

1995

Mekalasi ostaa Nurmijärvellä sijaitsevan Plastone Oy:n. Myöhemmin kaikki konsernin muoviliiketoiminnat yhdistetään Plastoneen.

Kysely

Enraf-Nonius kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.

Oma tili

Kirjautumalla näet hinnat sekä tilauksesi....

rekisteröitymislomake

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.