[ubermenu config_id="main" theme_location="menu-1"]
[ubermenu config_id="main" theme_location="menu-1"]

Mekalasi Oy on ostanut Fysituote Oy:n

Kuvassa: Veijo Puustinen (vasemmalla) ja John Ekholm.

Mekalasi Oy on ostanut Fysituote Oy:n ja vahvistaa tuotekokonaisuuttaan fysioterapia- ja kuntoutusvälineiden toimittajana. Koko yrityksen osakekantaa koskeva kauppa solmittiin 28.2.2022. Yrityskaupan jälkeen Mekalasi Oy vahvistaa fysioterapialiiketoiminnon kokonaisuuttaan ja täydentää kuntoutuspalveluiden palvelu- ja tuotetarjoamaa.

Fysituote Oy on vuonna 2008 perustettu fysioterapia- ja kuntoutusalan tarvikkeiden maahantuontiin ja verkkokauppamyyntiin erikoistunut yritys. Toimitusjohtaja/yrittäjä Veijo Puustinen jatkaa yhtiön työntekijänä.

”Tuotevalikoiman laajentuminen mahdollistaa entistäkin isompien tuote- ja palvelukokonaisuuksien tarjoamisen asiakkaidemme tarpeisiin. Näin pystymme myös jatkossa palvelemaan vielä paremmin laajaa jälleenmyyjäverkostoamme sekä muita terveydenhuollon organisaatioita. Tavoitteenamme on, että lähivuosina Mekalasi tunnetaan yhä paremmin merkittävänä fysioterapian ja kuntoutuksen kumppanina”, toteaa Mekalasi Oy:n liiketoimintapäällikkö Timo Saari.

Yrityskauppa noudattaa Mekalasin strategiaa kasvattaa, vahvistaa ja monipuolistaa liiketoimintaa sekä luoda lisäarvoa nykyisille ja uusille asiakkaille laajalla palvelu- sekä tuotekokonaisuudella. Fysituote Oy on jatkossa Mekalasi Oy:n tytäryritys, henkilökunta ja yhteystiedot pysyvät ennallaan.

Lisätietoja

John Ekholm, toimitusjohtaja, Mekalasi Oy, 040 723 5434, john.ekholm@mekalasi.fi

Jaa tämä artikkeli

Samankaltaisia uutisia

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.