Rokotekuljetuksiin sopivat uudet kuljetuslaukut saatavilla Mekalasista

Kuljetuslaukku esim. rokotekuljetuksiin

Laboratorionäytteiden ja rokotteiden kuljetuksiin sopivat uudet harmaat EPP-laukut on lisätty Mekalasin valikoimaan. Saatavilla on monipuolinen valikoima kestäviä, lämpöä eristäviä kuljetuslaukkuja ja niihin sopivia kylmäelementtejä.

Uusissa harmaissa EPP-laukuissa on erityisen hyvä ja pitkäkestoinen kylmänsäilyvyys juuri herkkien lääkekuljetusten tarpeisiin. Näiden ratkaisujen avulla mahdollistetaan näytteiden ja rokotteiden kuljetus oikeassa lämpötilassa siten, että ne eivät lämpene yli sallitun jääkaappilämpötilan, eivätkä toisaalta jäädy pilalle. Tuotteet pysyvät halutussa lämpötilassa koko kuljetuksen ajan. Laadukkaat, eri kokoiset laukut sopivat moniin eri tarpeisiin.

Tutustu tuotevaihtoehtoihin ja rakenna niiden avulla sopiva kuljetusratkaisu. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 09 341 72 800. Autamme mielellämme löytämään sopivan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

Suosittelemme seuraavia tuotteita erityisesti herkkiin lääkekuljetuksiin.

Saatavilla on lisäksi laaja valikoima Sharpsafe-riskijäteastioita, jotka on suunniteltu erityisesti pistävien ja viiltävien jätteiden turvalliseen käsittelyyn. Ne soveltuvat myös rokotejätteen hävittämiseen, ilman tarvetta erilliselle astialle. Tässä ovat yleisimmin käytetyt mallit. Nettisivuiltamme löytyy runsaasti lisää astioita sekä tuet ja telineet.  

Quickpad-ihonpuhdistuslaput soveltuvat ihon puhdistamiseen ennen pistämistä.

Jaa tämä artikkeli

Samankaltaisia uutisia

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.