Erisan Pro käsidesi

Tuotenumero: Erisan käsidesi
Kategoria:

Desinfektioaine käsille
Ammattikäyttöön tarkoitettu käsidesi usein toistuvaan käyttöön. Soveltuu myös herkälle iholle.

Edut ja ominaisuudet
Tehokas
Hoitava
Miellyttävä ihotunne.
Usein toistuvaan käyttöön.

Erisan Pro käsidesi on mikrobisidisesti tehokas, iholle hellävarainen desinfektiohuuhde. Biosidinen tehoaine on 73,5 p-% (80 t-%) etanoli, joka tuhoaa tehokkaasti kosketuksen kautta välittyviä haitallisia bakteereita ja viruksia.

Käsidesi sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia ja hoitavia aineosia. Glyseroli kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Kasviöljyjohdannaiset, Aloe Vera ja betaiini rauhoittavat ja hoitavat ihoa. Miellyttävä ihotunne säilyy myös usein toistuvassa käytössä. Herkällekin iholle sopiva, olomuodoltaan paksunnettu käsihuuhde on helppo hieroa käsiin.

Käsidesi täyttää ammattikäytössä tarvittavan mikrobisidisen tehon vaatimukset hygieenisessä ja kirurgisessa käsidesinfektiossa (EN 1500, EN 12791). Tuotteen tarkoin valittu tehoainepitoisuus tuo tehon sekä bakteereja että viruksia vastaan (EN 14476). Tuotteelle on tehty myös seuraavat tehotestit: EN 13727, EN 13624

Varastointi
Säilyy 5 v. valmistusajankohdasta.

Käyttöohje
Annostele riittävä määrä käsihuuhdetta kuivalle, puhtaalta tuntuvalle iholle. Hygieeninen (tavanomainen) käsien desinfektio: 3-5 ml 30 s. Kirurginen käsien desinfektio: Kädet pysyvät kosteina 3 min desinfektiohieronnan ajan.

Pese kädet (ennen käsihuuhteen käyttöä) vedellä ja nestesaippualla töihin tullessa, wc-käyntien yhteydessä ja aina, kun niissä on näkyvää likaa. Noudata sairaanhoitopiirin käsihygieniaan liittyviä ohjeistuksia.

Ympäristö ja turvallisuus
Käytä biosidituotteita turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. Tutustu käyttöturvallisuustiedotteeseen (näkyy kirjautuneille).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.