Seirin akuneula tyyppi B muovikahvalla

Tuotenumero: Seirin type B
Kategoria:

Erittäin laadukas kertakäyttöneula Japanista. Erinomainen ammattikäyttöön. Kahvat on muotoiltu neulan ympärille tarjoamaan lähes täydelliset otten kätevään käyttöön. Läpipainopakkauksessa on paperipohja, joka on helppo irrottaa ja mahdollistaa neulan nopean poistamisen. Läpipainopakkaus on steriloitu EOgasissa. Yksi akupunktioneula per läpipainopakkaus. Valittavana on useita eri kokoja.

SEIRIN B akupunktioneulat ovat Euroopan johtavia kertakäyttöneuloja. Ergonomisesti muotoiltu kahva tekee neulasta turvallisen ja mukavan käyttää. Jokaisen B-tyypin neulan varsi on valmistettu erittäin kevyestä, ympäristöystävällisestä polypropeenista, joka on ihoystävällinen. Värillinen muovikahva, jonka mitat ovat 2,0 x 20 mm, antaa hoitajalle tukevan ja tiukan otteen. Laatikko 100 kpl. steriilejä, kertakäyttöisiä neuloja.

・Kahvojen värikoodaus perustuu 5 eri neulanpaksuuteen.

・Kevyet muovikahvat vähentävät potilaan epämukavuutta ja minimoivat neulan taipumisen.

・20 mm muovikahvat ilman ohjausputkia.

Neulat SEIRIN tyyppi B muovikahvalla ilman ohjainta 100 kpl.

Steriili neula, valmistettu korkealaatuisesta kirurgisesta teräksestä, joka on teroitettu timanteilla ja kolme kertaa kiillotettu, silikonoitu. Värikoodatusta muovista valmistettu kahva niiden käytön helpottamiseksi (kädensijan tietty väri on määritetty tietylle neulan paksuudelle).

Pakkauksessa 100 kpl. neulat ilman ohjainta, jokainen pakattu erikseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.