Songbird sports hierontavaha

Tuotenumero: Songbird Sports
Kategoria:

Songbird Sports Massage Wax on suosituin vahamme, jota käyttävät monet urheilu- ja korjaushierontaan osallistuvat terapeutit, sekä fysioterapeutit, osteopaatit ja urheiluammattilaiset.

Sitä käytetään hierontatöihin pelaajille, jotka pelaavat ensi-iltajalkapalloa, kansainvälistä rugbya, krikettiä, uintia, jääkiekkoa, softballia, yleisurheilua, soutua ja jockeja ... Sitä käytettiin myös kahdessa viimeisessä jalkapallon maailmancupissa ja vuoden 2012 olympialaisissa.

Urheiluhierontavaha sisältää Manukan (samasta kasvista, jota käytetään Manukan hunajan valmistamiseen) ja Sitruunan eteerisiä öljyjä. Sekoitamme myös korkealaatuista Uuden-Seelannin kehäkukkapastaa ja Hypericumia (mäkikuisma). Sitruunan / nahkaisen tuoksunsa ansiosta tämä vaha ei ole yrtti eikä kukka.

Manukan eteerisellä öljyllä on pitkä historia maori-ihmisten käytössä, ja sitä kutsutaan Uuden-Seelannin teepuuöljyksi.

Jos etsit vielä vahvempaa pitoa, voit kokeilla Fascial Release Wax -vahaa, koska se sisältää samanlaisia ​​ainesosia, mutta tarjoaa vahvemman ja tiukemman pidon. Fascial Release -vahat ovat ihanteellisia Myofascial Release -työhön ja syväkudostyöhön, jotka edellyttävät syvempää, hitaampaa ja hallittua toimintoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.