Medi GmbH & Co:ta kohtaan kohdistuneen kyberhyökkäyksen haasteet on ratkaistu

Arvoisa asiakkaamme,

Medi GmbH & Co:ta kohtaan kohdistuneen kyberhyökkäyksen haasteet on ratkaistu ja sivusto on jälleen toiminnassa.

Jos pääsy sivustolle ei kuitenkaan onnistu, suosittelemme tyhjentämään selaimen välimuistin ja evästeet tai kokeilemaan toista selainta.

Mikäli näistä keinoista ei ole apua, onnistuu sivustolle pääsy seuraavan linkin kautta:

https://eshop.medi.biz/FI/Login.aspx

Suosittelemme vaihtamaan salasanan ensimmäisen tilauksen teon yhteydessä. Mikäli haluatte, että mekalasi.fi-verkkosivun salasana on sama kuin Medi e-shopissa, suosittelemme vaihtamaan saman salasanan myös mekalasi.fi-sivustolle käytön helpottamiseksi.

Kyberhyökkäyksen välitön vaikutus kohdistuu Medin tilaus-toimitusketjuun ja seurauksena tulee olemaan tuotteiden toimitusten viivästymistä. Näin ollen viikoilla 32, 33 ja 34 tehdyt tilaukset eivät ole tuotannossa. Kaikki 5.8.2022 tai aiemmin tehdyt tilaukset on huomioitu ja toimitamme ne teille heti niiden saavuttua. Mikäli olette tilanneet mittatilaustuotteen 5.8. jälkeen, varmistattehan että olette saaneet tilauksen läpi myös Medi e-shopissa.

Medi on Mekalasin Fysioterapia-liiketoimintayksikön toimittaja ja haluamme yhdessä kiittää asiakkaitamme ja palveluntuottajia kärsivällisyydestä tässä haastavassa tilanteessa. Hyökkäys ei kohdistu tai vaikuta Mekalasin toimintoihin eivätkä asiakas- tai henkilötiedot ole vaarassa.

Terveisin,

Timo Saari (liiketoimintapäällikkö, fysioterapia)

Jos tarvitset apua tilaamisessa tai haluat lisätietoja:

Sari Rautiainen (aluemyyntipäällikkö), Puh. 040 520 7848

Ulla Oja (tuotepäällikkö), Puh. 040 665 6683

Jaa tämä artikkeli

Samankaltaisia uutisia

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.