[ubermenu config_id="main" theme_location="menu-1"]
[ubermenu config_id="main" theme_location="menu-1"]

Kaksi uutta WASP®-viljelyautomaatiolaitteistoa HUSLABiin

Viime viikolla toimitettiin kaksi uutta WASP®-viljelyautomaatiolaitteistoa HUSLABiin.
WASP® (Walk-Away Specimen Processor™) laitteisto on modulaarinen bakteriologian automaatiojärjestelmä, joka kattaa kaikki automatisoinnin osa-alueet; jatkuvan näytteensyötön, viivakoodinluvun, putkien sekoituksen, korkkien avaamisen ja viljelyn.

WASP®-viljelyautomaatiolaitteistojen valmistaja on Italiassa Bresciassa 1979 perustettu perheyritys. Copan valmistaa ja kehittää preanalytiikan laitteita ja automaatioratkaisuja bakteriologian, virologian ja molekyylibiologian tarpeisiin. Maailmanlaajuisesti WASP®-viljelyautomaatiolaitteistoja on asennettu yli 900 kappaletta. Markkinaosuus on noin 70 % mikrobiologian laboratorioiden automaatioista. Copan kuljettaa laitteistot itse omilla rekka-autoillaan. Oma logistiikka on yksi osa laadunvarmistusta ja toimitusprosessista kokonaisvaltaisesti huolehtimista.

WASP®-viljelyautomaatiolaitteistojen asennuksen toteutti Mekalasin oma huolto-organisaatio. Mekalasilla on oma suomenkielinen huoltohenkilöstö Suomessa. Ammattitaitoinen henkilökunta on tavoitettavissa sekä tarjoaa tarvittaessa käyttäjä- ja vikatukea. Koulutetut ja sertifioidut huoltajat suorittavat määräaikaishuollot laitteiston valmistajan
huolto-ohjelman mukaisesti. Laitteistojen asianmukainen huoltaminen on osa potilasturvallisuudesta huolehtimista. Oikein huollettu laite on turvallinen myös käyttäjilleen.

Kahden uuden WASP®-viljelyautomaatiolaitteiston yhtäaikainen asentaminen on Euroopan mittakaavassa merkittävää. On hienoa toimittaa automaatioratkaisu HUSLABille, jolla on asennuksen myötä käytössään jo neljä WASP®-viljelyautomaatiolaitteistoa. Yhteistyö on alkanut yli kymmenen vuotta sitten. Automaation käyttäminen parantaa viljelyn laatua ja minimoi inhimillisiä virheitä. Näytteet ovat jäljitettävissä viivakoodin avulla. Kamera varmistaa, että viljelysilmukassa on kunnolla näytettä. Hepa-suodatin ja insineraattori varmistavat puhtauden.

Onnea uusista WASP®-viljelyautomaatiolaitteistoista!  

Jaa tämä artikkeli

Samankaltaisia uutisia

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.