MediTEAM jälleenmyyjien palvelukonsepti tulee osaksi Mekalasin palveluvalikoimaa

Uudistettu konsepti on huipputehokas ja näkyvä osa tärkeiden tuotteiden jakelussa sairaanhoitopiireille sekä loppukäyttäjille eli asiakkaille.

Kaksi ja puoli vuotta sitten toteutuneen Mediteamin yrityskaupan myötä Mekalasi pystyy nyt tarjoamaan lääkinnällisten hoitosukkien ja -hihojen mittaus- ja toimituspalvelua kattavasti ympäri Suomea. Asiantuntevia, terveydenhuollon koulutuksen saaneita mittaajia on julkisen sektorin lisäksi huikean paljon, yli kolmessasadassa jälleenmyyntipaikassamme. Kuluttaja-asiakkaiden on siten helppoa ja turvallista hankkia tuotteensa lähempää asuinpaikkaansa kuin koskaan aiemmin.

Hyödynnämme yhteistyötämme tämän yksityisen jälleenmyyntiverkostomme kanssa myös puitesopimuksissa, jolloin asiakkaan mittaus, tuotteiden valinta ja tilaaminen sekä käytönopastus hoituu MediTEAM jälleenmyyjämme kautta. Mahdollisesti tarvittavien pukemisen apuvälineiden hankinta hoituu samalla huolettomasti ja asiantuntevasti. Tällä hetkellä olemme mukana toimittamassa tuotteita mm. HUS-, VSSHP-, Eksote-, PPSHP-, Vantaan ja Helsingin sopimuksilla, joten voimme luvata, että tuotteemme sekä palveluprosessimme toimivat hyvin.

Kaikki lääkinnälliset hoitosukat ja -hihat ovat maailman johtavan kompressiotuotteiden valmistajan, saksalaisen Medi GmbH & Co:n valmistamia. Tuotteet ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä tuotteita ja ne täyttävät RAL-GZ 387:n mukaiset standardit.  Lisäksi materiaalit ovat dermatologisesti testattuja ja täyttävät Öko-Tex standardi 100:n.

Mekalasi ja Medi GmbH & Co ovat solmineet sopimuksen, jonka johdosta Mekalasi toimii Medin tuotteiden ainoana jakelijana Suomessa. Toimitusjohtajamme John Ekholm on erittäin tyytyväinen asiasta. ”Voimme palvella loppuasiakkaita niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla vaativat laatustandardit täyttävillä tuotteilla. Olen iloinen siitä, että saamme tehdä yhteistyötä myös yksityisen sektorin kanssa, sekä siitä, että omasta henkilökunnastamme löytyy tekijöitä, joilla on vankkaa kokemusta kompressiohoidon tuotteista.”

Sopimuksen myötä myös Medin valmistamien Thrombexin antiemboliasukkien, pohjallisten sekä niveltukien ja -ortoosien jakelu tapahtuu Suomeen yksinoikeudella Mekalasin kautta.

Jaa tämä artikkeli

Samankaltaisia uutisia

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.