[ubermenu config_id="main" theme_location="menu-1"]
[ubermenu config_id="main" theme_location="menu-1"]

Optimoi rokotustehokkuus – yhdistä riskijäteastia ja kärry

Isokokoisia näytteenottoastioita tarvitaan usein niin rokotustoiminnan yhteydessä kuin näytteenottopisteissä. Riskijäteastiaa kannattaa käyttää yhdessä siihen sopivan kärryn kanssa. Mekalasin valikoimassa on sekä matala että korkea kärry, joista molemmat sopivat 9, 13, 24 ja 30 litran Sharpsafe-astioille. Kärryissä on pyörät alla helppoa liikuttelua varten. Tämä helpottaa sekä astian asettelua työpisteessä että täyden, painavan astian kuljettamista.

Matala kärry sopii istuvaan työpisteeseen. Se on mitoitettu sopimaan säädettävien näytteenottopöytien alle myös, kun pöytä on matalimmalla korkeudella. Pyörien ansiosta kärryä on helppo käyttää ergonomisesti näytteenottopisteessä ja täyden jäteastian siirtämisessä hävitykseen.

33090

Pyörällinen kärry on korkea ja tarkoitettu seisovan työntekijän käyttöön.

44800000

Sekä matala 9 litran Sharpsafe-astia, kuten myös 13 litran Sharpsafe sopivat kärryihin kaksi kappaletta poikittain, tai yksi 24 tai 30 litran astia suoraan.

Mekalasin valikoimaan kuuluu useita eri kokoisia Sharpsafe-riskijäteastioita. Näistä käytetyimpiä on tilava, 7-litrainen riskijäteastia. Tiesitkö, että tästä mallista on saatavilla vielä tilavampi, korkea 9 litran Sharpsafe-astia? Tämä korkea astia sopii samoihin telineisiin. 7-litraisen astian korkeus on 38 cm ja 9-litraisen korkean mallin 50 cm. Kysy lisää, mikäli haluat tietää eri vaihtoehdoista.

Jaa tämä artikkeli

Samankaltaisia uutisia

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.