Mekalasi laajentaa yhteistyötä KuPS:n kanssa– pelaajien parhaaksi

Oikeaa sukkamallia varten pelaajilta otettiin mitat, ja näin löysimme jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin sopivat sukat.

Mekalasi Oy:n kuntoutus- ja terapiaryhmä on lähtenyt laajentamaan pitkäaikaista yhteistyötä Kuopion Palloseuran liigajoukkueiden kanssa.

KuPS:n kumppanina toimineen Fysituotteen siirryttyä Mekalasi Oy:n omistukseen halusimme edelleen kehittää yhteistyötä palvelemaan KuPS:n liigajoukkueiden
menestystavoitteita hyödyntämällä koko Mekalasin tuotevalikoimaa. Kinesio- ja teippaustuotteiden lisäksi mukaan otettiin esimerkiksi Medin kompressiotuotteita tai vaikkapa nilkka- tai polviortooseja. Myös tuotteiden
valmistajan Medin edustajat lähtivät innolla mukaan kehittämään yhteistyötä, ja saamme näin puolin ja toisin lisätietoa kaikkien osapuolten hyväksi.

”Pelaajilta saatu positiivinen palaute huippu-urheilijoina on avainasemassa, miksi tätä tehdään. Halusimme tuoda terveydenhuollon ammattilaisten suosittelemat ja lääketieteellisesti tutkitut ratkaisut urheilijoiden avuksi”, toteaa liiketoimintapäällikkö Timo Saari Mekalasin kuntoutus- ja terapiayksiköstä.

”Pelaajamme saivat kokeiluun kompressiosukat, ja saatu palaute on ollut positiivista, toki mukaan mahtuu myös pelaajia, joille tämä tuote ei ole ollut se omin juttu. Suurin osa pelaajista käyttää sukkia mielellään pitkillä pelimatkoilla ja rankkojen treenien palautumisen apuna, ja saatu palaute on ollut hyvää”, toteaa KuPS:n kansallisen liigan fysioterapeutti Joel Vartiainen.

Myös markkinointipäällikkö Tero Taipale on tyytyväinen yhteistyön laajenemiseen. ”Olemme valmiita kokeilemaan tuotteita, jos niistä vain on hyötyä pelaajien suoritusten parantamisessa ja otteluihin valmistautumisessa”, hän kertoo.

Miesten joukkueelle valikoitui sukiksi Medin Active-sarja. Sarja sopii aktiivisille liikkujille, ja vahvistettu jalkapohja sekä laaja kokovalikoima olivat osa valintakriteereitä. Naisten joukkueelle sukiksi valittiin tuotevalikoiman uusin tulokas, pehmeät Cotton-sukat. Sukista saatujen palautteiden pohjalta pystymme suosittelemaan myös muille urheilijoille, lajista riippumatta, kunnollisia yksilöllisiä matkustussukkia tai tarvittaessa myös yksilöllisiä lääkinnällisiä sukkia.

Oikein valitun ja lääketieteellisten tutkimusten perusteella valmistetun kompressiovaatteen on havaittu voivan parantaa nivelten liikkuvuutta, paikallista verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista, sekä tehostaa juoksutekniikkaa ja vähentää turvotusta ja harjoituksen jälkeistä lihaskipua.

Mekalasi Oy – asiakasta ajatellen vuodesta 1952
Mekalasi Oy on terveydenhuoltoalalla toimiva kotimainen yritys, jolla on oma huolto-organisaatio Suomessa. Tarjoamme korkealuokkaisia tuotteita terveydenhuollon ammattilaisille sairaaloihin, laboratorioihin, kuntoutukseen ja terapiaan. Fysioterapeuteille valikoimastamme löytyvät hoitopöydät, fysikaaliset hoitolaitteet ja terapiatyöhön tarvittavat kulutustavarat. Yrityksessämme on vahvaa osaamista kompressiohoidon eri osa-alueilta. Tarjoamme laajan valikoiman turvotuksenhoitotuotteita kuten sidostarvikkeita, lääkinnällisiä kompressiohihoja ja -sukkia sekä paineilmahoitolaitteita.

KuPS
Kuopiosta on suomalaisten jalkapalloliigojen viime vuosien menestyjä. Kauden 2022 Kansallisen liigan voittaja sekä miesten liigan hopeamitaliseura on tärkeä osa suomalaista huippujalkapalloa.

Medi medi – laatua jo vuodesta 1951
medi, jonka pääkonttori sijaitsee Bayreuthissa, Saksassa, on yksi maailman johtavista lääkinnällisten apuvälineiden valmistajista. Yrityksen mottona on “medi. I feel better”. Medi työllistää tällä hetkellä noin 3 000 työntekijää maailmanlaajuisesti (joista 1 800 Bayreuthissa).
Medin toiminnan ytimessä on auttaa ihmisiä parantamaan elämänlaatuaan: Olipa kyse sitten selkäkivusta, urheilussa revähtäneestä nivelsiteestä, suonikohjuista, lattajalasta tai kroonisista haavoista – medin tuotteet ja hoitokonseptit edistävät monien sairauksien ja vaivojen hoitamista.
Tuotevalmistajana medi on vahvasti ajan hermolla ja kuuntelee asiakasta tuotekehityksen perustana. Se tekee yhteistyötä sekä lääkäreiden, käyttäjien että erikoistuneiden terveydenhuollon jälleenmyyjien kanssa varmistaaksen tuotteiden käyttömukavuuden,
laadun ja innovatiivisuuden. Useat saksalaiset laatupalkinnot ja CE-merkityt, lääkinnällisten laitteiden standardin täyttävät tuotteet kertovat medin tasosta tuotevalmistajana. Suomessa tuoteryhminä on saatavilla kompressiotuotteet, ortoosit ja niveltuet sekä pohjalliset.

Jaa tämä artikkeli

Samankaltaisia uutisia

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.