Mekalasin logistiikkakeskus uudistui

Toteutimme hiljattain yhdessä Sareskosken kanssa Nurmijärvellä sijaitsevan logistiikkakeskuksemme uudistuksen. Hajautettu varastojärjestelmä korvattiin uudella, tehokkaammalla,  kerrostasorakenteisella varastotilalla. Uusi järjestelmä mahdollistaa varastotoimintojen sijoittumisen kahteen tasoon, jolla tilankäyttö ja toimitusnopeus tehostuu entisestään.

-Halusimme saada kaikki toiminnot yhden katon alle, joten rakennutimme uuden varaston vanhan tilalle, Mekalasin hallinto- ja laatupäällikkö Vesa Niemi kertoo.

Sareskoski vastasi koko kerroshylly-tasorakennekokonaisuuden suunnittelusta ja toteutuksesta. Yhteistyönä syntyi toimiva ja tehokas järjestelmä, joka tehostaa meidän logistista suorituskykyämme.

-Toteutus meni niin, että me purimme vanhat varastorakenteet pois itse, ja Sareskoski toteutti uuden kokonaisuuden avaimet käteen-palveluna, Niemi kertoo.

Työskentely Sareskosken kanssa oli erittäin mieluisaa, ei pelkästään heidän teknisen osaamisensa kannalta, vaan myös heidän kykynsä kuunnella asiakkaan tarpeita ja toimia sen mukaan.

-Uudelleenjärjestelyllä tilatehokkuutta saatiin parannettua merkittävästi. Ratkaisu toteutettiin avaimet käteen periaatteella ja olimme myös asiakkaan apuna oman toimituskokonaisuuden ulkopuolisten asioiden suunnittelussa, kertoo Sareskosken projektimyyjä Jan Talasjoki.

-Yhteistyö Sareskosken kanssa on sujunut mallikkaasti. Olemme erittäin tyytyväisiä. Sareskoski on osoittanut ammattitaitoa ja osaamista aikataulujen suunnittelussa, sekä kuunnellut tarpeitamme, Niemi kiittelee.

-Tilat ovat onnistuneet niin hyvin, että ratkaisua on käynyt muutkin yritykset jo katselemassa, josko kyseinen ratkaisu sopisi heillekin käyttöön, Niemi päättää.

Jaa tämä artikkeli

Samankaltaisia uutisia

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.