Mekalasi Oy ja ICU Scandinavia ovat laajentaneet yhteistyösopimustaan

Mekalasi Oy toimii ICU Scandinavian Boomerang-olosuhdevalvontajärjestelmän jakelijana Suomessa 1.11.2023. alkaen. Sopimuksen laajentamisen myötä olosuhdevalvontajärjestelmien asennus, huolto, asiakastuki ja myynti siirtyvät Mekalasille. Samalla ICU Scandinavialla työskennellyt Hendrik Nyström siirtyy Mekalasin työntekijäksi.

”On kunnia tarjota ICU Scandinavian olosuhdevalvontajärjestelmää Suomen markkinoille. Mekalasi Oy:n strategia on auttaa ihmisiä kohti parempaa terveydenhuoltoa. Automaatioratkaisut tehostavat toimintaa ja pienentävät inhimillistä virhettä. Automaattinen olosuhdeparametreja, esim. lämpötilaa ja kosteutta mittaava järjestelmä soveltuu valikoimaamme erinomaisesti. Tavoitteemme on palvella nykyisiä asiakkaita entistä paremmin ja kasvattaa asiakaskuntaa laajennetun sopimuksen ja suomen organisaatiomme myötä. ”, sanoo John Ekholm, Mekalasi Oy:n toimitusjohtaja.

”ICU Scandinavia kasvaa nopeasti uusilla markkinoilla, ja näemme mahdollisuuksia voimakkaaseen kasvuun. Hyvä esimerkki tästä ovat terveydenhuoltoympäristöt, kuten apteekki. Useat Ruotsin alueet ovat valinneet Boomerangin automaattiseksi lämpötilan ja kosteuden seurantajärjestelmäksi. Laajennettu sopimus Mekalasin kanssa on osa ICU Scandinavian strategiaa kasvaa merkittävästi Life Science- ja terveydenhuollon markkinoilla.”, sanoo Sten Drakenberg, ICU Scandinavia AB:n toimitusjohtaja.

Mekalasi Oy on 1952 perustettu suomalainen myynti- ja markkinointiyritys, joka tarjoaa terveydenhuollon tarvikkeita ja laitteita sekä automaatioratkaisuja. Teknisten palveluiden valikoimaan kuuluu järjestelmiä kuljetus- ja lääkeautomaatioon, olosuhdeseurantaan ja laboratorioiden tarpeisiin. Mekalasi kuuluu Saxo-konserniin, joka on täysin kotimaisessa omistuksessa. Konserni on ollut CO2-neutraali vuodesta 2021. Mekalasilla on ISO 13485:2016-standardin mukainen sertifioitu laatujärjestelmä ja paras luottoluokitus vuodesta 2007 alkaen. Mekalasin pääkonttori sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, logistiikkakeskus Nurmijärvellä ja huolto Helsingin Konalassa. Myyntihenkilöstö kattaa koko Suomen. Lisätietoja www.mekalasi.fi.

ICU Scandinavia on yksityisessä omistuksessa oleva ruotsalainen yritys, joka kehittää ja markkinoi Boomerang ja CoolGuard laadunvarmistusjärjestelmiä. Boomerang on tarkoitettu laboratorioille ja CoolGuard ravintoloiden keittiöille. Järjestelmien toiminta perustuu automaattiseen laadunvarmistukseen eri olosuhdeparametreja seuraamalla ja dokumentoimalla. Globaaliin kasvavaan asiakaskuntaan kuuluu yli 1000 asiakasta, joilla on käytössään yli 50 000 mittausanturia. ICU Scandinavia sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa. Lisätietoja www.icuscandinavia.com.

Lisätietoja ja yhteydenotot:

ICU Scandinavia AB

Sten Drakenberg, Chief Executive Officer

Sten.drakenberg@icuscandinavia.com +46 8 544 435 53

Mekalasi Oy

John Ekholm, Chief Executive Officer

john.ekholm@mekalasi.fi , +358 (0)40 723 5434

English version here.

Jaa tämä artikkeli

Samankaltaisia uutisia

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.