Uutuuksia Mekalasin valikoimassa

Mekalasin ja Mediteamin liiketoimintojen yhdistyminen joulukuussa 2018 toi uusia tuulia Mekalasin tuotevalikoimaan. Voimme tarjota asiakkaillemme entistäkin laajemman valikoiman erikoissairaanhoidon ja laboratoriotarvikkeiden välineitä, tarvikkeita ja laitteita. Tuotevalikoimamme on laajentunut kattamaan myös painehaavojen ja turvotuksen ehkäisyn sekä hoidon tuotteet, joihin Mediteam on erikoistunut. Mediteamin valikoimassa on myös runsaasti erilaisia apuvälineitä ja ortooseja verkkokauppa.mediteam.fi

Mekalasin asiantunteva huolto tarjoaa laajan kirjon erilaisia palveluja: määräaikaishuollot, korjaukset ja asennukset varjoaineruiskuille, viljelyautomaateille, imu- ja infuusipumpuille, hengityskoneille, happikaasusekoittimille, painehaavapatjoille, sairaalasängyille sekä terveydenhuollon anturoinneille. Meiltä saat myös asiantuntevan tuote- ja käyttäjätuen sekä laadukkaat varaosat.

Tutustu valikoimaamme oheisista tuotekorteista:

Laboratorio

Erikoissairaanhoito

Apuvälineet

Jaa tämä artikkeli

Samankaltaisia uutisia

Kysely

Enraf-Nonius kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.

Oma tili

Kirjautumalla näet hinnat sekä tilauksesi....

rekisteröitymislomake

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.