[ubermenu config_id="main" theme_location="menu-1"]
[ubermenu config_id="main" theme_location="menu-1"]

Mekalasi Oy on ostanut Pamtech Finland Oy:n

Mekalasi Oy laajentaa palveluitaan uudella yritysostolla. Mekalasi Oy on panostanut pitkäjänteisesti kannattavaan kasvuun. Henkilömäärä ja liikevaihto ovat kasvaneet voimakkaasti viime vuosien aikana. Tarkoituksena on jatkaa kasvua myös tulevaisuudessa. Nyt Mekalasi Oy:ssä työskentelee yli 45 henkilöä Suomessa ja Virossa. Yrityksen palvelu-, huolto- ja tuotevalikoimat kattavat erikoissairaanhoidon, laboratorion ja perusterveydenhuollon tuotteita. Valikoimasta löytyy myös runsaasti erilaisia apuvälineitä. Mekalasi Oy tekee asiakkaidensa kanssa tiivistä yhteistyötä laitteiden huoltopalvelutoimittajana.

TIEDOTE 31.01.2020 Mekalasi Oy Atomitie 2, C 00370 Helsinki Puh. 09 341 72 800 www.mekalasi.fi etunimi.sukunimi@mekalasi.fi Y-tunnus 0111498-2

MEKALASI OY ON OSTANUT PAMTECH FINLAND OY:N

ASIAKASTIEDOTE 31.01.2020

Mekalasi Oy:n uusin yritysosto. Kuvassa mukana: Marco Poulsen, Jyrki Toivanen, John Ekholm ja Esa Kumpu. Mekalasi Oy laajentaa palveluitaan uudella yritysostolla. Mekalasi Oy on panostanut pitkäjänteisesti kannattavaan kasvuun. Henkilömäärä ja liikevaihto ovat kasvaneet voimakkaasti viime vuosien aikana. Tarkoituksena on jatkaa kasvua myös tulevaisuudessa. Nyt Mekalasi Oy:ssä työskentelee yli 45 henkilöä Suomessa ja Virossa. Yrityksen palvelu-, huolto- ja tuotevalikoimat kattavat erikoissairaanhoidon, laboratorion ja perusterveydenhuollon tuotteita. Valikoimasta löytyy myös runsaasti erilaisia apuvälineitä. Mekalasi Oy tekee asiakkaidensa kanssa tiivistä yhteistyötä laitteiden huoltopalvelutoimittajana. ”Huoltoliiketoimintomme rooli on merkittävä, kun puhutaan nopeasta reagointikyvystä ja asiakkaan tarpeiden ymmärtämisestä. Pamtech Finland Oy tuo meille vahvaa huoltojen ja asennusten erikoisosaamista. Pamtech Finland Oy on logistiikka-automaation edelläkävijä, jonka tuotteilla voidaan tehostaa huomattavasti asiakkaiden toimintoja tulevaisuudessa. Haluamme edelleen kehittää automaatioastetta sairaaloissa ja muissa käyttökohteissa”, toteaa Mekalasin toimitusjohtaja John Ekholm ja jatkaa: ”Pamtech Finland Oy:n huolto- ja asennustoiminnot täydentävät hyvin nykyistä huoltopalveluverkostoamme. ”Pamtech Finland Oy:llä on vankka kokemus putkipostijärjestelmistä Suomessa. Pamtech Finland Oy on toiminut Suomessa vuodesta 2010 alkaen ja kasvanut yhdeksi Suomen johtavista putkipostijärjestelmien rakentajista. Palveluihin kuuluvat monipuolisesti uuden järjestelmän toimittaminen, olemassa olevan laajennus sekä vanhan järjestelmän saneeraustyöt, eli kaikki mitä käyttäjät putkipostijärjestelmältään vaativat. “Uusi omistajamme Mekalasi Oy tarjoaa paljon synergiaetuja laadukkailla tuotteillaan sekä vahvoja resursseja ja osaamista kehittää Pamtech Finland Oy:tä eteenpäin. Asiakkaille voimme tarjota entistä laajemman ja joustavamman kokonaisuuden yhdistämällä osaamisemme ja tuotteemme”, toteaa Pamtech Finland Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Toivanen.

Lisätietoja John Ekholm,
toimitusjohtaja,

Mekalasi Oy 040 723 5434, john.ekholm@mekalasi.fi

Jaa tämä artikkeli

Samankaltaisia uutisia

Kysely

Vastaamalla kyselyyn osallistut Leguano-paljasjalkakenkien arvontaa.